Partners Club

Creative Marketing

Goody se bavi kreativnim, gamificiranim i interaktivnim marketinškim rješenjima za Vaš brend. Možemo se pohvaliti sa portfoliom koji se sadrži od: marketinške platforme koju koristi preko 30.000 korisnika u Sarajevu, Goody evenata na kojima učestvuju najbolji brendovi i najpoznatija lica sa bh. influencerske scene.

Preuzmi katalog
Goody Aplikacija

Naša platforma Vam omogućava marketing koji vodi do direktne interakcije s Vašim potencijalnim kupcima.

Vaše je da se odlučite za naš kreativan marketing, stvoren na principu interaktive grebalice, koju vjerno koristi već preko 30 brendova. S druge strane, Goody tim za Vas osigurava rezultate zbog kojih ćete poželjeti zauvijek ostati našim partnerima.

Goody Box

Goody Box je kutija iznenađenja, s kojom možete promovisati Vaš brend i proizvode na veoma inovativan način: ostavite svoj popust ili poklon kojim želite promovisati svoj brend, a mi ćemo ga dostaviti najboljim influencerima Bosne i Hercegovine!

Uz popratne objave na Instagramu, unboxing i prikazivanje Vašeg brenda na njihovom profilu, s našim influencerima ćete steći veću povezanost s kupcima no ikada prije - te povećati njihov broj!

Be Goody

Goody se specijalizuje i u osmišljavanju, organizaciji, te održavanju interaktivnih evenata - s kojima promovišemo najbolje bh. brendove. Ovo činimo uz kombinaciju marketinga sa najboljim bh. influencerima i kreativnim sadržajem, poput Goody Trivia kviza, koji zajedno stvaraju odličnu priliku za izniman marketinški uspjeh!

Blog

Čime se bavimo i šta je iduće za nas? Čitajte na našem blogu sve što je bilo i što se planira u Goody svijetu!

Goody Rođendan

Pozdrav Goody porodico, sretna nova radna sedmica. Znamo, svaki ponedjeljak je težak, ali obzirom na…