Najbolji Influenceri i Goody

Obećanje je dug, a Goody je za novogodišnje praznike svojim korisnicima obećao donijeti još mnogo emocija, poklona i osmjeha.

Prvi korak prema tome smo ispunili prošle sedmice: u prostorijama raskošnog Radon Plaza Hotel – Sarajevo, organizovali smo event sa našim zaštitnim licima – najpoznatijim bosanskogercegovačkim influencerima, koji su na sebi svojstven način u saradnji sa našim partnerima pripremili mnoštvo novih izenađenja za vas.

Možda ste ste već pogledali video, a ako niste, požurite na YouTube i pogledajte kako nam je bilo na druženju. Navikli smo vas da radimo drugačije, a Ana Bavrka , Kenan Tahirovic , Iman Karović , Dizija Njemicevic,  Josip Broz , Eda Bukvic i Jaan Amir Alic su svojom pozitivnom energijom i humorom donijeli novi, kreativni Goody način kreiranja eventa, najavili novi projekat i update aplikacije koji vam spremamo, te promovisali nove brendove kao naše partnere. 

A Goody i naši partneri znaju šta vi volite. Izabrano društvo, koje obuhvata hotel Radon Plaza, Timo sistem-Swarovski Bosna i Hercegovina,  U.S. Polo Assn BosniaZlatarne DARAlma Rascm-cosmetic market i Orbico Beauty BiH, spremno i sa zadovoljstvom želi da vas obraduje.