Goody Rođendan

Pozdrav Goody porodico, sretna nova radna sedmica. Znamo, svaki ponedjeljak je težak, ali obzirom na dojmove pod kojima smo nakon prelijepog vikenda, danas smo mnogo raspoloženi i poletni.

Bila nam je velika čast i ogromno zadovoljstvo da vidimo kako naša porodica raste, te da smo proteklog vikenda uz mnogo smijeha, druženja i darivanja proslavili naš prvi rođendan. Lijepo je vidjeti kako Goody uspije donijeti osmijeh na vaša lica.

Dugujemo veliku zahvalu svim korisnicima koji su došli da nas podrže, vi ste upravo ono što nam daje motivaciju da radimo još bolje, jače, da budemo kretivniji, inspirasaniji, te da se trudimo da postavljamo nove standarde na obostrano zadovoljstvo.

Veliko hvala našim partnerima koji su u nama prepoznali jednu lijepu priču, i što su nam omogućili da održimo jedan ovakav event.

Posebna zahvala našoj Ana Bavrka, koja se svojom podrškom, pomoći, susretljivosti i vedrim duhom istakla kao nezaobilazan dio svega onoga pozitivnog što Goody predstavlja. 

Naravno da ovdje nećemo stati. Znate onu mantru “New Year, new me”? Eh, mi vam obećavamo da se nećemo mijenjati, trudićemo se da novim iznenađenjima opravdamo ljubav koju nam poklanjate, i da u narednoj godini donesemo još mnogo iznenađenja.